Stage bij SBI (Algemeen)

Kom stage lopen bij SBI!

Wij zijn de komende periode weer op zoek naar de allerleukste stagiair(e)s in de buurt van Eindhoven. Onder begeleiding van diverse experts op hun gebied nemen wij je graag stapsgewijs mee in onze dagelijkse werkzaamheden.

Over ons

Service Best International is de B2B specialist voor wat betreft ‘one stop shopping’ op het gebied van auto-, fiets-, motor- en aanhangeraccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Eigen merken worden handig gecombineerd met een verscheidenheid aan A-merken. Wij zijn hiermee een toonaangevende speler in de markt binnen de Benelux met de ambitie om internationaal door te groeien.

Waar kom je terecht?

Waar je terecht komt is totaal afhankelijk van waar jij graag wilt zijn! Ben jij een echt rekenwonder en een aanwinst voor Finance? Weet jij ook alles van ‘alles met een stekker’ en sluit je aan bij onze ICT afdeling? Ben jij helemaal gek van Marketing? Ligt jouw hart bij HR? Heb jij je babbel wel klaar voor Sales? Ben jij een echte creatieveling die graag eens meekijkt bij Graphics? Of houd jij je hoofd koel bij onze Logistieke afdeling? Wat het ook is, als erkend stagebedrijf kunnen wij bij SBI in Eindhoven overal wel een mouw aan passen!

Wat vinden wij belangrijk?

We vinden het allerbelangrijkste dat jij als stagiair(e) jouw onderzoeksopdracht zo goed mogelijk afrond. Ook vinden wij het belangrijk dat je iets doet waar je energie uithaalt en waar je interesses liggen. Daarom denken we altijd met je mee en kijken we waar jij het beste op je plaats zit.

Een gezonde bedrijfslunch in het vernieuwde bedrijfsrestaurant mag natuurlijk niet ontbreken. Ook drinken wij elke week een borrel in ons nieuwe bedrijfscafé en praten we onder het genot van een drankje nog even na. Zo leer je jouw collega’s ook op een andere manier kennen!

Wie ben jij?  

  • Je bent bezig met een MBO of HBO-opleiding en zoekt een stage!
  • Je wilt graag meewerken om te ervaren hoe het is in het échte bedrijfsleven!
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en wilt graag het beste eindresultaat neerzetten! 

Nieuwsgierig geworden?

Zie jij jezelf wel onderdeel worden van ons super gezellige team in Eindhoven? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatiebrief samen met je CV naar janice.kusters@servicebest.com

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!


Contactgegevens

Service Best International
De Schakel 60 
5651 GH Eindhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!