Vacature Technische Dienst

Kom werken bij SBI en wordt onze nieuwe collega!

Wat ga je doen
Je bent een technische duizendpoot die de werking van producten en systemen snel kan doorgronden en waar nodig bij problemen de oorzaken op de juiste manier kan achterhalen en oplossen. Daarnaast realiseer je dat onderhoud en kwaliteitscontrole er vooral voor zijn om problemen later te voorkomen en daarom zorg je ervoor dat deze werkzaamheden accuraat worden uitgevoerd en de vervolgacties goed worden bewaakt. Met deze kwaliteiten kan je daarom een scala van werkzaamheden uitvoeren zoals kwaliteitscontrole, reparaties, onderhoud van geautomatiseerde logistieke transportsystemen en storingen oplossen aan facilitaire installaties.

Je begrijpt dat je voor deze zaken ook goed moet samenwerken met zowel interne afdelingen/collega’s als externe organisaties en weet waar nodig informatie te delen en werkzaamheden over te nemen. Ook heb je oog voor zaken die mogelijk nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden.

Hoe kan mijn werkdag als Medewerker Technische Dienst eruit zien?

 • 08.00 Je komt binnen in Eindhoven en tijdens de eerste kop koffie of thee controleer je de TD mailbox en overlegt met je TD collega wat de geplande werkzaamheden voor vandaag zijn, hoe ze verdeeld worden en of er nog prioriteiten zijn die jullie directe actie nodig hebben. Je slaat de werkinstructies en het onderhoudsschema nog even erop na voor het juiste plan van aanpak.
 • 08.20 Je voert Meet&Weeg met een QualityCheck uit voor een gloednieuw ontvangen product zodat deze opgeslagen en verkocht kan worden. Je borgt deze QC resultaten in PIM (Product Informatie Managementsysteem) en vult nog wat missende informatie aan.
 • 08.45 Preventief onderhoud aan de KNAPP OSR in warehouse en de uitgevoerde werkzaamheden borgen in het logboek.
 • 11.00 Een paar QC’s uitvoeren en registeren. Door een geconstateerde afwijking neem je nog een steekproef en informeer je Inkoop en Productsupport over het probleem, het aantal producten, de gerelateerde inkooporder(s) en het advies wat te doen.
 • 12.30  Alweer de lunch achter de rug. Testen van een ontvangen starthulp en versturen van een verzocht reserve-onderdeel.
 • 14.30  Een transportband in het warehouse hapert en je schakelt meteen op door de oorzaak te vinden en een bewegingssensor te herpositioneren.
 • 15.15  Je zorgt ervoor dat de bar-voorraad weer op peil is vanwege een geplande receptie morgen.
 • 16.00 Via Productsupport of Customer Relations komt een verzoek binnen om een product te controleren op functionaliteit. Je test deze en overlegt wat de resultaten zijn.
 • 17.15 De dag is weer omgevlogen. Moe maar voldaan lekker naar huis na een uiterst productieve dag.

  Team
  Als TD medewerker wordt je onderdeel van de afdeling Quality & Data onder leiding van de Quality Manager. De totale afdeling bevat plm. 6 personen die o.a. verantwoordelijk zijn voor databeheer, product support, kwaliteitscontrole en onderhoud. Het hele team heeft korte lijnen met elkaar en zorgt voor wederzijdse ondersteuning en vervanging bij afwezigheid. Je deelt jouw werkzaamheden met je andere TD collega.

  Daarnaast heb je korte lijnen met andere afdelingen zoals logistiek, verkoop en inkoop.

  Over ons
  Service Best International is de B2B specialist voor wat betreft one stop shopping op het gebied van auto- fiets- en motor accessoires. Eigen merken worden handig gecombineerd met een verscheidenheid aan A-merken. Wij zijn hiermee een toonaangevende Europese speler in de markt met uitdagende doelstellingen om internationaal en online door te blijven groeien. 

  Mede vanwege deze groei verhuizen we van Veldhoven binnenkort naar ons nieuwe pand aan de Schakel in Eindhoven.

  Wij vragen:

  • Een afgeronde MBO opleiding in een technische richting zoals elektrisch of werktuigbouw
  • Sterke affiniteit met elektrische, mechanische en automotive producten
  • Ervaring met uitvoering van onderhoudsprocessen op facilitaire of logistieke systemen
  • De beschikking over de competenties accuratesse, teamgericht, flexibel, overtuigen, klant- en resultaatgerichtheid
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis en ervaring met MS Office, ERP en PIM systemen
  • Stressbestendigheid en doorzettingsvermogen

  Wat bieden wij:

  • Een uitdagende job met veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie
  • Een marktconform salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden
  • Een informele en prettige werksfeer binnen een ambitieus team
  • Goede begeleiding en ondersteuning van andere collega’s

  Enthousiast geworden?
  We nodigen je graag uit om te solliciteren. Heb je geen volledige match maar ben jij ervan overtuigd dat je dit prima kan verwezenlijken en echt het verschil kan maken, dan zij wij ook zeker benieuwd. Laat ons weten waarom je voor Service Best International wilt werken en waarom je denkt zeer geschikt te zijn voor deze functie. En uiteraard ontvangen we ook graag je CV. Je kan dit mailen naar vacatures@servicebest.com.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Neem contact met ons op

  Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

   
   
   

  Contactgegevens

  Service Best International
  De Run 4271
  5503 LM Veldhoven

  T: + 040 230 2300
  E: vacatures@servicebest.com

  Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

  Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!