Selecteer een pagina

Vacature Stage Marketing en Communicatie (Branding)

Kom werken bij SBI en word onze nieuwe collega!

Even voorstellen!

Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé autoriteit op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de wereld van (online) marketing. Onder begeleiding van ervaren offline en online marketeers zal je meewerken aan de (vernieuwde) branding van een aantal eigen merken. Daarnaast zal je ook kennismaken met alle disciplines in de online marketing (o.a. e-mailmarketing, social media marketing, contentmarketing) en leer je hoe deze toe te passen in de customer journey van onze klanten. Uiteraard zal je deze kennis ook toepassen in de praktijk.

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je naast begeleiding ook de ruimte om een interessant onderzoek te doen binnen ons bedrijf. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Dit ben jij:

  • Je bent bezig met een HBO-opleiding Marketing, Marketingcommunicatie of Commerciële Economie
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels. Beheersing van Frans en/of Duits is een pré
  • Je bent proactief, leergierig, communicatief sterk, stressbestendig en hebt een commerciële instelling
  • Je vindt het leuk om commerciële teksten te bedenken en te schrijven

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière in (online) marketing een kickstart te geven? Stuur dan via onderstaand formulier jouw motivatiebrief samen met je CV, stagebrochure en portfolio van jouw creaties (indien mogelijk) of mail het ter attentie van Renate Hokke (HR Manager) naar vacatures@servicebest.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 
Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 31 (0)6 1252 5279
E: vacatures@servicebest.com

De Best International-service is de nummer 1-groothandel op het gebied van auto-, fiets-, motor- en vrachtwagenaccessoires en bedient duizenden klanten over de hele wereld. Door uw eigen merken te combineren met de diversiteit van A-merken biedt SBI een uitgebreide geschiedenis die wordt ondersteund door internet, schapbeheer en productaanbodontwikkeling om de verkoopefficiëntie te vergroten. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI een verfijnd assortiment dat zorgvuldig is samengesteld en op maat kan worden gemaakt voor uw wensen. Het is ook mogelijk om uw eigen private label te ontwikkelen.