Vacature Stage Marketing en Communicatie (Branding)

Kom werken bij SBI en word onze nieuwe collega!

Even voorstellen!

Service Best International is dé specialist op het gebied van toebehoren voor auto en fiets. In 1954 opgericht als groothandel in auto-,fiets-, motor- en truckaccessoires en in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming, die duizenden klanten over de hele wereld bereikt.

Service Best International biedt auto- en fietsspecialisten en (online) retailbedrijven een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen, een one-stop-shop oplossing die wordt ondersteund op online gebied, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om het verkooprendement van de klant te verhogen.

 

Dit ben jij:

Als stagiair(e) Marketing en Communicatie ben jij onderdeel van een energiek en enthousiast team die zorgt voor duidelijke marketingcommunicatie richting klanten.

–          Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je jouw creativiteit en pakkende schrijfstijl inzetten om de aandacht van onze klanten te trekken, die uiteindelijk zullen leiden tot conversie;
–          Jij gaat verschillende soorten briefings schrijven en daarmee zet jij het Grafische team aan het werk;
–          Je schrijft wervende, inhoudelijke teksten voor o.a. leaflets, social media berichten en mailings;
–          Je denkt actief mee en laat je creativiteit de vrije loop tijdens meetings;
–          Je bedenkt introductiecampagnes van de nieuwe producten die wekelijks binnenkomen;
–          Je controleert de verpakkingen van onze eigen merken;
–          Handig om te weten: wij halen onze eigen koffie 😉

Wat bieden wij?

Een dynamische omgeving waar je eigen verantwoordelijkheden krijgt en waar je samenwerkt met verschillende afdelingen. Naast hard werken vinden wij gezelligheid ook belangrijk. Als je ons komt versterken, krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

 Dit ben jij:

–          Je bent bezig met een HBO-opleiding Communicatie/Marketing of vergelijkbaars;
–          Je bent een enthousiaste student(e) die graag wil leren;
–          Je hebt een commerciële instelling en je bent resultaatgericht;
–          Je bent creatief, maar ook georganiseerd en gestructureerd;
–          Je bent communicatief sterk;
–          Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines;
–          Je bent zelfstandig en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
–          Je spreekt en schrijft, naast Nederlands, ook goed Engels.

Interesse gewekt?
Ben je er klaar voor om jouw carrière in (online) marketing een kickstart te geven? Stuur dan jouw motivatie samen met je CV, stagebrochure en portfolio van jouw creaties (indien van toepassing) sharon.ding@servicebest.com.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!