Selecteer een pagina

Vacature Stage Financieel medewerker

Kom werken bij SBI en word onze nieuwe collega!

Even voorstellen!

Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé specialist op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de wereld van Financieel Medewerker. Onder begeleiding van de Manager Finance ga je meewerken op de afdeling Finance. Je gaat je onder andere bezighouden met het inboeken van inkoopfacturen, uitzoeken van grootboekrekeningen, kopie facturen opvragen bij leveranciers, kredietlimieten van nieuwe klanten aanvragen en debiteuren bellen.  

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je een afwisselende stage waarbij je ervaring kan opdoen in meerdere disciplines en waarin je verantwoordelijkheid krijgt. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Dit ben jij

  • Je bent bezig met een MBO opleiding financieel medewerker
  • Je bent handig met cijfers en bedragen
  • Je bent proactief, leergierig en secuur

Vertrouwelijke informatie is bij jou veilig

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière in de financiële wereld een kickstart te geven? Natuurlijk horen we graag waarom je voor Service Best International wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. En uiteraard ontvangen we ook graag je CV. Hiervoor kan je gebruik maken van onderstaand formulier of je mailt ze naar vacatures@servicebest.com ter attentie van Renate Hokke, HR Manager.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 
Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 31 (0)6 1252 5279
E: vacatures@servicebest.com

De Best International-service is de nummer 1-groothandel op het gebied van auto-, fiets-, motor- en vrachtwagenaccessoires en bedient duizenden klanten over de hele wereld. Door uw eigen merken te combineren met de diversiteit van A-merken biedt SBI een uitgebreide geschiedenis die wordt ondersteund door internet, schapbeheer en productaanbodontwikkeling om de verkoopefficiëntie te vergroten. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI een verfijnd assortiment dat zorgvuldig is samengesteld en op maat kan worden gemaakt voor uw wensen. Het is ook mogelijk om uw eigen private label te ontwikkelen.