Vacature Stage Financieel medewerker

Kom werken bij SBI en word onze nieuwe collega!

Even voorstellen!

Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé specialist op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de wereld van Financieel Medewerker. Onder begeleiding van de Manager Finance ga je meewerken op de afdeling Finance. Je gaat je onder andere bezighouden met het inboeken van inkoopfacturen, uitzoeken van grootboekrekeningen, kopie facturen opvragen bij leveranciers, kredietlimieten van nieuwe klanten aanvragen en debiteuren bellen.  

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je een afwisselende stage waarbij je ervaring kan opdoen in meerdere disciplines en waarin je verantwoordelijkheid krijgt. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Dit ben jij

  • Je bent bezig met een MBO opleiding financieel medewerker
  • Je bent handig met cijfers en bedragen
  • Je bent proactief, leergierig en secuur

Vertrouwelijke informatie is bij jou veilig

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière in de financiële wereld een kickstart te geven? Natuurlijk horen we graag waarom je voor Service Best International wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. En uiteraard ontvangen we ook graag je CV. Hiervoor kan je gebruik maken van onderstaand formulier of je mailt ze naar vacatures@servicebest.com ter attentie van Reinier de Lang, HR Manager.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Drop files here or
    Accepted file types: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!