Vacature Sales Support Medewerker

Over ons
Service Best International is de B2B specialist voor wat betreft one stop shopping op het gebied van auto- fiets- en motor accessoires. Eigen merken worden handig gecombineerd met een verscheidenheid aan A-merken. Wij zijn hiermee een toonaangevende speler in de markt binnen de Benelux met de ambitie om internationaal door te groeien.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Sales Support ben jij degene die verantwoordelijk is voor de benodigde administratieve, communicatieve en organisatorische ondersteuning ten behoeve van de afdeling Sales. 

Je ondersteunt je collega’s die zich met de online sales en export bezig houden. Dit alles binnen het vooropgestelde budget qua omzet en marge. Je bereidt offertes voor, geeft invulling aan de Sales Activity Calendar en zorgt voor verdere afstemming hiervan met andere afdelingen wat betreft forecast en reservering. Je werkt nauw samen met je collega’s online sales en export en fungeert voor hun als eerste aanspreekpunt en volgt accounts op. 

Verder behoren tot je takenpakket het beheren van de prijzen van de accounts, het verstrekken van product- en prijsinformatie, het voorbereiden van cijferanalyses en overleg en klachtenafhandeling met de afdeling Customer Relations. Incidenteel vertegenwoordig je  de organisatie op beurzen en/of evenementen.

Wat breng je mee?
Als Medewerker Sales Support ben je een echte duizendpoot en kun je uitstekend omgaan met ad-hoc situaties. Je bent in staat structuur aan te brengen in alle werkzaamheden en houd je hoofd koel in hectische situaties.

  • MBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met de Retail/DIY en Automotive sector
  • Goede beheersing van de talen Nederlands, Engels, Frans en Duits
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • Resultaat en klant gedreven
  • Uitstekende beheersing van relevante applicaties, Outlook, Word en Excel

Enthousiast geworden?
Als deze functie jou aanspreekt en je past in het profiel, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Je kunt een korte motivatiebrief en je CV mailen naar vacatures@servicebest.com ter attentie van Monique Leroux, HR Manager.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!