Selecteer een pagina

Vacature Sales Assistent

Kom werken bij SBI en word onze nieuwe collega!

Ben jij die resultaatgerichte, analytische en energieke Sales Assistent en wil je aan de slag bij een dynamisch bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Sales Assistent ben jij degene die verantwoordelijk is voor de benodigde administratieve, communicatieve en organisatorische ondersteuning ten behoeve van de afdeling Sales.

Je ondersteunt de Key Accountmanager bij de realisatie van het vooropgestelde budget qua omzet en marge. Je bereidt offertes voor, geeft invulling aan de Sales Activity Calendar en zorgt voor de verdere afstemming hiervan met de betrokken interne afdelingen wat betreft forecast en reservering. Je vormt een tandem met de Key Accountmanager, je verzorgt de opvolging van de accounts en fungeert als hun eerste aanspreekpunt.

Verder behoren tot je takenpakket het beheren van de prijzen van de accounts, het verstrekken van product- en prijsinformatie, klachtenafhandeling en overleg met Customer Relations, het voorbereiden van cijferanalyses en het incidenteel vertegenwoordigen van de organisatie op beurzen en evenementen.

Over ons
Service Best International is marktleider in de Benelux en bedient de complete Europese markt. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé autoriteit op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen

Als onze Sales Assistent voldoe je aan het volgende profiel:
De Sales Assistent die wij zoeken is iemand die uitstekend kan omgaan met ad-hoc situaties en een echte duizendpoot is. Voor jou is het een uitdaging dat je niet in een gespreid bedje komt maar zelf structuur moet gaan aanbrengen in de veelzijdige werkzaamheden. Verder vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met de Retail/DIY en Automotive sector
 • Uitstekende communicatie skills in Nederlands, Frans en Engels
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Resultaat en klant gedreven
 • Uitstekende beheersing van relevante ICT applicaties
 • Uitstekende beheersing Excel

Wat bieden wij:
Kom je bij ons werken? Het volgende hebben we je te bieden:

 • Een uitdagende fulltime job binnen een professionele organisatie
 • Open en informele structuur
 • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteer

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 
Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 31 (0)6 1252 5279
E: vacatures@servicebest.com

De Best International-service is de nummer 1-groothandel op het gebied van auto-, fiets-, motor- en vrachtwagenaccessoires en bedient duizenden klanten over de hele wereld. Door uw eigen merken te combineren met de diversiteit van A-merken biedt SBI een uitgebreide geschiedenis die wordt ondersteund door internet, schapbeheer en productaanbodontwikkeling om de verkoopefficiëntie te vergroten. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI een verfijnd assortiment dat zorgvuldig is samengesteld en op maat kan worden gemaakt voor uw wensen. Het is ook mogelijk om uw eigen private label te ontwikkelen.