Vacature Manager Inkoop

Wat ga je doen?

Als Manager Inkoop geef je leiding aan het Inkoop team van Service Best International. Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie; je faciliteert jouw teamleden om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Je stelt doelen en stuurt hier actief op. Samen met jouw team zorg je voor een dynamisch assortiment tegen de juiste prijzen, tijdige inkoop en het juiste voorraadniveau om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Jouw team in Veldhoven heeft dagelijks nauw contact met leveranciers, maar ook intern met Sales, Marketing, Data & Quality en Logistiek. Het contact met Sales is essentieel om te weten wat klanten nodig hebben. Daarnaast weet de inkoopafdeling exact wat er speelt in de markt door het bezoek van beurzen, leveranciers en marktonderzoek. Hieruit maak je beleid voor Assortiment en Leveranciersmanagement en geef je het team sturing en begeleiding in de uitvoering daarvan.

Een ander belangrijk aspect van jouw rol als Manager Inkoop is het continu verbeteren van processen en systemen met als doel de kosten, supply chain en samenwerking verder te optimaliseren. Hierin ben jij de kartrekker en weet je jouw team te motiveren en te begeleiden in de veranderingen.

De belangrijkste reden waarom je voor Service Best International kiest, is dat je onderdeel wilt zijn van een ambitieuze en groeiende organisatie waarin ruimte is voor ontwikkeling en de vrijheid om goede plannen ten uitvoer te brengen.

Het Inkoop team bestaat uit 9 collega’s in verschillende rollen. Er zijn 4 Category managers, 3 assistent Category managers en 2 Supply chain planners. Je rapporteert aan de Directeur Inkoop en Marketing.

Wat breng je mee:

 • Je bent sterk in coördineren en communiceren;
 • Je vindt samenwerking belangrijk en stimuleert anderen hierin;
 • Je bent mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk, passend bij onze kernwaarden;
 • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden;
 • Je bent flexibel en accuraat;
 • Je bent doortastend, zelfstandig en besluitvaardig;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Een HBO werk- en denk niveau;
 • Ruime ervaring binnen het Inkoop/Category management én minstens 3 jaar ervaring in het aansturen van teams;
 • Procesmatig en conceptueel denkvermogen;
 • Affiniteit met Auto- en/of Fietsaccessoires is een pré;

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom je interesse hebt in deze functie en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Natuurlijk ontvangen we ook graag jouw CV. Je kan dit mailen naar vacatures@servicebest.com.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!