Vacature Magazijnmedewerker

Tijdelijke vacature

Over ons

Service Best International is marktleider in de Benelux en bedient de complete Europese markt. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé specialist op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Wat ga je doen?

In de als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van diverse magazijnwerkzaamheden. Je wordt afwisselend ingezet op verschillende afdelingen zoals warehouse, export, inslag en inpak. Je rapporteert aan je teamleider.

Je hoofdtaken zijn als volgt

  • Het picken van orders
  • Het inpakken van gepickte orders en deze verzendklaar maken
  • Het controleren en opslaan van binnengekomen goederen
  • Het beheren van de voorraden
  • Het schoonhouden en opruimen van de werkomgeving en materieel

Dit ben jij:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal i.v.m. het begrijpen van orders/pakbonnen.
  • Ervaring met logistieke werkzaamheden is een pré.
  • Je herkent jezelf in de volgende kernwoorden: alert, nauwkeurig, flexibel en betrokken.

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom je voor Service Best International wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Natuurlijk ontvangen we ook graag je CV. Je kan dit mailen naar vacatures@servicebest.com ter attentie van Anita van Gent.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!


Contactgegevens

Service Best International
De Schakel 60 
5651 GH Eindhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!