Vacature Junior / Assistent Category Manager

Over ons

Service Best International is de B2B specialist voor wat betreft ‘one stop shopping’ op het gebied van auto- fiets-, motor- en truckaccessoires. Eigen merken worden handig gecombineerd met een verscheidenheid aan A-merken. Wij zijn hiermee een toonaangevende speler in de markt binnen de Benelux met de ambitie om internationaal door te groeien. Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Junior / Assistent Category Manager

Ben jij ondernemend en resultaatgericht? Ben jij een ster in communiceren en behoud je het overzicht wanneer het werk zich opstapelt? Dan is SBI de werkgever voor jou!

Als Commercieel Assistent ben je communicatief sterk en weet je op verschillende niveaus de belangen af te wegen en daarop te acteren. Je pakt makkelijk de telefoon om zaken af te stemmen en op te lossen om tot een goed eindresultaat te komen. Daarnaast werk je gestructureerd en blijf je rustig als het hectisch of druk is. Je bent in staat snel te schakelen tussen de leveranciers en je collega’s op de afdeling of binnen de organisatie.

Wat ga je doen?

Jij bent de rechterhand van de Category Manager en je werkzaamheden zijn te verdelen in organisatorische en administratieve taken. Kernwoorden zijn opvangen, verzamelen, samenvoegen, samenvatten, uitleggen, doorsturen en najagen.

 • Als Commercieel Assistent ben je het eerste aanspreekpunt voor alle communicatie met een leverancier;
 • Vervolgens ga je de informatie filteren wat naar welke afdeling of persoon doorgezet moet worden;
 • Je stemt veranderingen en nieuwe assortimenten af met de afdeling Verkoop, Marketing en Data;
 • Je zorgt dat afspraken worden nagekomen dat data van producten correct zijn en ook op die manier in ons systeem staan.

Wie ben jij?

Jij bent een koele kikker die beschikt over HBO werk- en denkniveau en;

 • Je beheerst uitstekend het Office pakket (Excel, Outlook en Word);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent klantvriendelijk en behulpzaam;
 • Je bent gestructureerd en werkt planmatig;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende fulltime functie (32 uur ook bespreekbaar);
 • Een dynamische organisatie waar voor talenten regelmatig kansen ontstaan;
 • Een informele werksfeer binnen een hecht team met een mix van ervaring en jonge dynamische mensen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen, pensioenregeling, personeelskorting op ons assortiment;
 • Een splinternieuw pand met moderne inrichting.

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom je interesse hebt in deze functie en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Natuurlijk ontvangen we ook graag jouw CV. Je kan dit mailen naar vacatures@servicebest.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!


Contactgegevens

Service Best International
De Schakel 60 
5651 GH Eindhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!