Vacature Applicatiebeheerder

Ben jij die applicatiebeheerder met enige ervaring (2 jaar)?

Stop dan met zoeken en neem contact met ons op!

Over ons

Service Best International (SBI) is de B2B specialist voor wat betreft ‘one stop shopping’ op het gebied van auto-, fiets-, motor- en aanhangeraccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Eigen merken worden handig gecombineerd met een verscheidenheid aan A-merken. Wij zijn hiermee een toonaangevende speler in de markt binnen de Benelux met de ambitie om internationaal door te groeien.

In ons nieuwe warehouse van 20.000m2 onder de rook van Eindhoven vind je onder anderen: verschillende ADR-compartimenten, brede gangen en een OSR-shuttle systeem met goods-to-man stations. Hier verwerken wij 2 tot 2,5 miljoen order lijnen per jaar. Om dit in goede banen te leiden zijn wij momenteel op zoek naar een:

Applicatiebeheerder

Ben jij die leergierige doorzetter met lef en ben je communicatief ook nog eens sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen? 
Als applicatiebeheerder ben je, samen met je collega applicatiebeheerders, verantwoordelijk voor de optimale werking van de geïmplementeerde systemen, zoals WMS, Slim4, ERP en Knapp Kisoft.

Ervaring met de hierboven genoemde systemen is uiteraard een pre, maar zeker geen eis. Wij hechten meer waarde aan zaken als: leergierig , doorzetten, durven, ondernemen en willen investeren in jezelf. Wij zorgen dat jij daar de juiste begeleiding en training voor krijgt.

Uiteindelijk adviseer en ondersteun jij je interne stakeholders en beheert de wijzigingen in het systeem. Je analyseert en evalueert bestaande logistieke processen en bewaakt performance en beschikbaarheid van ICT diensten.

In de dynamische en uitdagende omgeving van SBI is het van groot belang prioriteiten te herkennen, processen te waarborgen en targets te behalen. Je rapporteert rechtstreeks aan de ICT Manager.

Wat breng jij mee?

Als een gedreven applicatiebeheerder breng jij de volgende eigenschappen mee:

 • HBO werk- en denkvermogen;

 • Flexibiliteit om goed te kunnen schakelen in een dynamische omgeving;

 • Een teamspeler die effectief kan samenwerken met anderen;

 • Vermogen om de juiste prioriteiten te herkennen, basisprocessen te waarborgen en periodieke targets te behalen;

 • Waardeert pragmatisch en oplossingsgericht denken;

 • Communicatief sterk.

Wat bieden wij? 

 • Een fulltime functie in dagdienst;
 • Een dynamische organisatie met informele sfeer en korte lijnen;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Wekelijkse borrel met je gezellige collega’s;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 verlofdagen, pensioenregeling, personeelskorting op ons assortiment en meer. 

Afhankelijk van jouw ontwikkelingen, maar ook van het bedrijf, zijn er groeimogelijkheden.

Enthousiast geworden?
Heb je interesse in deze uitdagende rol? Wij horen graag waarom je bij Service Best International wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Daarom ontvangen wij graag:

 • CV met motivatiebrief
 • Mogelijke startdatum
 • Salaris indicatie

Je kan jouw sollicitatie mailen naar vacatures@servicebest.com ter attentie van Michel Noordeloos, ICT Manager. We proberen dan zo snel mogelijk contact op te nemen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!


Contactgegevens

Service Best International
De Schakel 60 
5651 GH Eindhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!