Stage bij SBI

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?
Stages

Kom stage lopen bij SBI!

Stage lopen bij Service Best International

 

Zoek jij een leuke stageplek bij een informele en hands-on organisatie? En denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van ons bedrijf? Bekijk dan onze actuele stages. Service Best International heeft regelmatig stages bij verschillende afdelingen.

Wil jij het beste uit jezelf en anderen halen én sta je open voor vernieuwing? Hieronder vind je de stages die wij op dit moment beschikbaar hebben. 

Beschikbare vacatures

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!