Selecteer een pagina

Stage Quality & Data

Kom stage lopen bij SBI!

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen bij onze afdeling Quality & Data. De werkzaamheden waarvan jij deel gaat uitmaken bestaan onder andere uit:

 

  • Beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot (digitale) productgegevens en informatie
  • Adviseert over (digitalisering van) gegevensbeheer en het inrichten, beheren, controleren en inrichten van (digitale) gegevens en informatie binnen de aanwezige systemen (zoals ERP en PIM) alsmede externe databeheersystemen voor klanten en portals derden
  • Adviseur en specialist op het vlak van product compliance, betreffende verordeningen en weet hoe deze gecontroleerd en onderbouwd kunnen worden. Veel terugkomende compliance-zaken zijn gerelateerd aan CE- REACH en E-keur

Over ons

Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé specialist op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Dit ben jij:

  • Je bent bezig met een opleiding bedrijfskunde, international business, business innovation of technische bedrijfskunde;
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels. Beheersing van Frans en/of Duits is een pré;
  • Je bent proactief, leergierig, communicatief sterk, stressbestendig en hebt een commerciële instelling

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven? Stuur dan via onderstaand formulier jouw motivatiebrief samen met je CV en eventueel een stagebrochure of mail het ter attentie van Reinier de Lang (HR Manager) naar vacatures@servicebest.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!