Selecteer een pagina

Stage Quality & Data

Kom stage lopen bij SBI!

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen bij onze afdeling Quality & Data. De werkzaamheden waarvan jij deel gaat uitmaken bestaan onder andere uit:

 

  • Beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot (digitale) productgegevens en informatie
  • Adviseert over (digitalisering van) gegevensbeheer en het inrichten, beheren, controleren en inrichten van (digitale) gegevens en informatie binnen de aanwezige systemen (zoals ERP en PIM) alsmede externe databeheersystemen voor klanten en portals derden
  • Adviseur en specialist op het vlak van product compliance, betreffende verordeningen en weet hoe deze gecontroleerd en onderbouwd kunnen worden. Veel terugkomende compliance-zaken zijn gerelateerd aan CE- REACH en E-keur

Over ons

Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé specialist op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Dit ben jij:

  • Je bent bezig met een opleiding bedrijfskunde, international business, business innovation of technische bedrijfskunde;
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels. Beheersing van Frans en/of Duits is een pré;
  • Je bent proactief, leergierig, communicatief sterk, stressbestendig en hebt een commerciële instelling

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven? Stuur dan via onderstaand formulier jouw motivatiebrief samen met je CV en eventueel een stagebrochure of mail het ter attentie van Renate Hokke (HR Manager) naar vacatures@servicebest.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 
Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 31 (0)6 1252 5279
E: vacatures@servicebest.com

De Best International-service is de nummer 1-groothandel op het gebied van auto-, fiets-, motor- en vrachtwagenaccessoires en bedient duizenden klanten over de hele wereld. Door uw eigen merken te combineren met de diversiteit van A-merken biedt SBI een uitgebreide geschiedenis die wordt ondersteund door internet, schapbeheer en productaanbodontwikkeling om de verkoopefficiëntie te vergroten. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI een verfijnd assortiment dat zorgvuldig is samengesteld en op maat kan worden gemaakt voor uw wensen. Het is ook mogelijk om uw eigen private label te ontwikkelen.