Stage Media Management en Marketing

Kom stage lopen bij SBI!

Houd jij van plannen en organiseren en zit je barstensvol goede ideeën? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij de voorbereiding en realisatie van te gekke creatieve concepten? Kom dan bij ons praktijkervaring opdoen!

Over ons

Service Best International is de B2B specialist voor wat betreft ‘one stop shopping’ op het gebied van auto-, fiets-, motor- en aanhangeraccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Eigen merken worden handig gecombineerd met een verscheidenheid aan A-merken. Wij zijn hiermee een toonaangevende speler in de markt binnen de Benelux met de ambitie om internationaal door te groeien.

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving en onder begeleiding van een ervaren grafisch vormgever en MarCom specialist ga je meewerken aan het gehele proces binnen marketing en traffic management. Denk hierbij aan het in gang zetten van grafische opdrachten, video en fotografie, beoordeling drukproeven en product communicatie op de website. Ook heb je direct contact met collega’s van verschillende afdelingen om projecten goed te laten verlopen. Je richt je op het realiseren van diverse communicatie uitingen voor onze (eigen) merken. Denk hierbij aan social media posts, banners, advertenties, sales brochures, verpakkingen voor onze producten, instore POS, video’s en beursmateriaal.

Wat vinden wij belangrijk?

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, humor, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je bij ons stage komt lopen, krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je naast begeleiding ook de ruimte om de opdrachten die je vanuit je opleiding moet doen te kunnen uitvoeren binnen ons bedrijf. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Wie ben jij?  

  • Je bent creatief en zit barstensvol goede ideeën;
  • Je houdt van plannen en organiseren;
  • Je bent bezig met een opleiding mediamanagement en marketing of soortgelijke opleiding;
  • Je hebt basiskennis van het Adobe pakket;
  • Je bent leergierig en communicatief sterk;
  • Je bent resultaat en klant gedreven;
  • Je hebt een zelfstandige en proactieve instelling;
  • Je bent betrokken, gemotiveerd en gezellig;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt genoeg lef om tegen de slechte grappen van je collega’s in te gaan.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je er klaar voor om bij Service Best International praktijkervaring op te doen? Stuur jouw motivatiebrief samen met je CV, stagebrochure en portfolio van jouw creaties (indien mogelijk) naar linda.vandenekart@servicebest.com ter attentie van Linda van den Ekart, MarCom Specialist.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!


Contactgegevens

Service Best International
De Schakel 60 
5651 GH Eindhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!