Selecteer een pagina

Stage Medewerker Beheer ICT

Kom werken bij SBI en word onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de wereld van ICT. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je eraan meewerken dat het netwerk en de computers binnen het bedrijf goed werken. In de meeste gevallen zullen Je collega’s hun ICT vraag middels een ticket indienen, dit kunnen vragen op hardware gebied zijn, zoals  het niet werken van hun computer. Daarnaast komen er vragen op software gebied voorbij zoals een nieuw programma dat een collega nodig heeft of ze willen rechten voor toegang tot een bepaald domein. Je luistert goed en beantwoordt hun vragen. Problemen los je zelfstandig en zo snel mogelijk op. Daarbij volg je altijd de regels en kwaliteitseisen van ons bedrijf. Kortom, als helpdeskmedewerker kun jij veel leren bij ons.  

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je naast begeleiding ook de ruimte om de opdrachten die je vanuit je opleiding moet doen te kunnen uitvoeren binnen ons bedrijf. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Wie zijn wij?

Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retail bedrijven, dé autoriteit  op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Dit ben jij:

  • Je volgt een opleiding ICT beheerder
  • Planmatig en procesmatig kunnen werken
  • Uitstekende communicatie skills in het Nederlands en Engels
  • Gestructureerd
  • Resultaat en klant gedreven

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière in (online) marketing een kickstart te geven? Stuur dan via onderstaand formulier jouw motivatiebrief samen met je CV, stagebrochure en portfolio van jouw creaties (indien mogelijk) of mail het ter attentie van Renate Hokke (HR Manager) naar vacatures@servicebest.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 
Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 31 (0)6 1252 5279
E: vacatures@servicebest.com

De Best International-service is de nummer 1-groothandel op het gebied van auto-, fiets-, motor- en vrachtwagenaccessoires en bedient duizenden klanten over de hele wereld. Door uw eigen merken te combineren met de diversiteit van A-merken biedt SBI een uitgebreide geschiedenis die wordt ondersteund door internet, schapbeheer en productaanbodontwikkeling om de verkoopefficiëntie te vergroten. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI een verfijnd assortiment dat zorgvuldig is samengesteld en op maat kan worden gemaakt voor uw wensen. Het is ook mogelijk om uw eigen private label te ontwikkelen.