Selecteer een pagina

Stage Medewerker Beheer ICT

Kom werken bij SBI en word onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de wereld van ICT. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je eraan meewerken dat het netwerk en de computers binnen het bedrijf goed werken. In de meeste gevallen zullen Je collega’s hun ICT vraag middels een ticket indienen, dit kunnen vragen op hardware gebied zijn, zoals  het niet werken van hun computer. Daarnaast komen er vragen op software gebied voorbij zoals een nieuw programma dat een collega nodig heeft of ze willen rechten voor toegang tot een bepaald domein. Je luistert goed en beantwoordt hun vragen. Problemen los je zelfstandig en zo snel mogelijk op. Daarbij volg je altijd de regels en kwaliteitseisen van ons bedrijf. Kortom, als helpdeskmedewerker kun jij veel leren bij ons.  

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je naast begeleiding ook de ruimte om de opdrachten die je vanuit je opleiding moet doen te kunnen uitvoeren binnen ons bedrijf. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Wie zijn wij?

Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retail bedrijven, dé autoriteit  op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Dit ben jij:

  • Je volgt een opleiding ICT beheerder
  • Planmatig en procesmatig kunnen werken
  • Uitstekende communicatie skills in het Nederlands en Engels
  • Gestructureerd
  • Resultaat en klant gedreven

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière in (online) marketing een kickstart te geven? Stuur dan via onderstaand formulier jouw motivatiebrief samen met je CV, stagebrochure en portfolio van jouw creaties (indien mogelijk) of mail het ter attentie van Reinier de Lang (HR Manager) naar vacatures@servicebest.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!