Selecteer een pagina

Stage Marketing & Sales

Kom stage lopen bij SBI!

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de wereld van export, marketing en sales. Onder begeleiding van ervaren collega’s zal je meewerken aan het verzamelen en verwerken van relevante informatie van prospects en marktgegevens en leer je hoe deze toe te passen in de customer journey van onze klanten. Uiteraard zal je deze kennis ook toepassen in de praktijk en verricht je een marktonderzoek.

Even voorstellen!

Service Best International is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé specialist op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Dit ben jij:

  • Je bent bezig met een HBO-opleiding Marketing, Marketingcommunicatie of Commerciële Economie
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels. Beheersing van Frans en/of Duits is een pré
  • Je bent proactief, leergierig, communicatief sterk, stressbestendig en hebt een commerciële instelling

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven? Stuur jouw motivatiebrief samen met je CV naar vacatures@servicebest.com ter attentie van Renate Hokke, HR Manager.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!