Selecteer een pagina

Stage Grafisch vormgever & DTP

Ook zo in de ban van een gave verpakking of te gekke grafische concepten en wil je alles leren op het grafische gebied van web en print? Kom dan bij ons praktijkervaring opdoen!

Wat ga je doen?
In een informele werkomgeving en onder begeleiding van een ervaren grafisch vormgever zal je meewerken aan de branding van een aantal eigen merken. Jij ontwerpt on- en offline uitingen die aansluiten bij de identiteit van onze merken. Denk hierbij aan social media posts, banners, advertenties, sales brochures en verpakkingen voor onze producten. Ook sta je te popelen om mee te denken over grafische concepten en deze uit te werken in verschillende ontwerpen met de juiste beleving.

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je naast begeleiding ook de ruimte om de opdrachten die je vanuit je opleiding moet doen te kunnen uitvoeren binnen ons bedrijf. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Wie wij zijn
Service Best International B.V. is marktleider in de Benelux en bedient de complete Europese markt. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé autoriteit op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, humor, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je bij ons stage komt lopen, krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Dit ben jij:

 • Je bent creatief en zit barstensvol goede ideeën;
 • Je bent bezig met een MBO opleiding grafische vormgeving of een soortgelijke opleiding;
 • Je kunt je weg al aardig vinden in de programma’s Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator;
 • Je bent leergierig en communicatief sterk;
 • Je bent resultaat en klant gedreven;
 • Je hebt een zelfstandige en proactieve instelling;
 • Je bent betrokken, gemotiveerd en gezellig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt genoeg lef om tegen de slechte grappen van je collega’s in te gaan.

Interesse gewekt?
Ben je er klaar voor om bij Service Best International B.V. praktijkervaring op te doen? Stuur jouw motivatiebrief samen met je CV, stagebrochure en portfolio van jouw creaties (indien mogelijk) naar joost.saanen@servicebest.com ter attentie van Joost Saanen, Grafisch Vormgever.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!