Selecteer een pagina

Stage Customer Service Medewerker

Kom stage lopen bij SBI!

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de commerciële wereld op onze afdeling Customer Service. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je onder andere meewerken bij het behandelen van binnengekomen orders, het afhandelen van telefonische vragen of klachten van klanten en het controleren van uitgaande orders op volledigheid en juistheid. Daarnaast ga je je ook bezighouden met mancomeldingen, retourverzoeken en vragen over leveringen. Kortom, een veelzijdige en afwisselende stage!

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je naast begeleiding ook de ruimte om de opdrachten die je vanuit je opleiding moet doen te kunnen uitvoeren binnen ons bedrijf. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Wie zijn wij

Service Best International B.V. is marktleider in de Benelux en bedient de complete Europese markt. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé autoriteit op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Dit ben jij:

  • Je bent bezig met een MBO opleiding commercieel medewerker of een soortgelijke opleiding
  • Je bent leergierig en communicatief sterk
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, Frans en/of Duits is een pré
  • Je bent stressbestendig en kunt goed met werkdruk omgaan

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven? Stuur dan via onderstaand formulier jouw motivatiebrief samen met je CV en eventueel een stagebrochure of mail het ter attentie van Renate Hokke (HR Manager) naar vacatures@servicebest.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 
Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 31 (0)6 1252 5279
E: vacatures@servicebest.com

De Best International-service is de nummer 1-groothandel op het gebied van auto-, fiets-, motor- en vrachtwagenaccessoires en bedient duizenden klanten over de hele wereld. Door uw eigen merken te combineren met de diversiteit van A-merken biedt SBI een uitgebreide geschiedenis die wordt ondersteund door internet, schapbeheer en productaanbodontwikkeling om de verkoopefficiëntie te vergroten. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI een verfijnd assortiment dat zorgvuldig is samengesteld en op maat kan worden gemaakt voor uw wensen. Het is ook mogelijk om uw eigen private label te ontwikkelen.