Selecteer een pagina

Stage Customer Service Medewerker

Kom stage lopen bij SBI!

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de commerciële wereld op onze afdeling Customer Service. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je onder andere meewerken bij het behandelen van binnengekomen orders, het afhandelen van telefonische vragen of klachten van klanten en het controleren van uitgaande orders op volledigheid en juistheid. Daarnaast ga je je ook bezighouden met mancomeldingen, retourverzoeken en vragen over leveringen. Kortom, een veelzijdige en afwisselende stage!

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je naast begeleiding ook de ruimte om de opdrachten die je vanuit je opleiding moet doen te kunnen uitvoeren binnen ons bedrijf. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Wie zijn wij

Service Best International B.V. is marktleider in de Benelux en bedient de complete Europese markt. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé autoriteit op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Dit ben jij:

  • Je bent bezig met een MBO opleiding commercieel medewerker of een soortgelijke opleiding
  • Je bent leergierig en communicatief sterk
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, Frans en/of Duits is een pré
  • Je bent stressbestendig en kunt goed met werkdruk omgaan

Interesse gewekt?

Ben je er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven? Stuur dan via onderstaand formulier jouw motivatiebrief samen met je CV en eventueel een stagebrochure of mail het ter attentie van Reinier de Lang (HR Manager) naar vacatures@servicebest.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, png, jpg, .

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

 
 
 

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!