Inkoop & Category Management

Over ons

Service Best International (SBI) is de B2B specialist voor wat betreft ‘one stop shopping’ op het gebied van auto-, fiets-, motor- en aanhangeraccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Eigen merken worden handig gecombineerd met een verscheidenheid aan A-merken. Wij zijn hiermee een toonaangevende speler in verschillende markten binnen de Benelux met de ambitie om internationaal door te groeien. Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Inkoop & Category Management

Ben jij ondernemend en resultaatgericht? Ben jij een ster in communiceren en behoud je het overzicht wanneer het werk zich opstapelt? Dan is SBI de werkgever voor jou!

Als Medewerker Inkoop & Category Management ben je uiterst gestructureerd en punctueel, en slaag je erin om tijdig de benodigde informatie te verwerken. Je aarzelt niet om de telefoon te pakken om eventuele kwesties af te stemmen en op te lossen, met als uiteindelijk doel een succesvol eindresultaat te bereiken. Daarnaast ben je bedreven in het plannen van je werkzaamheden en behoud je een koel hoofd, zelfs in hectische of drukke situaties. Je bent in staat snel te schakelen tussen de leveranciers en je collega’s op de afdeling of binnen de organisatie.

Wat ga je doen?

In de afdeling Category Management vervul je een rol met zowel ondersteunende als administratieve taken, waarbij gegevensbeheer, administratie en samenwerking centraal staan.

Als Medewerker Inkoop & Category Management ben je verantwoordelijk voor het verwerken van alle gegevens van de (Junior) Category Manager. Je analyseert deze informatie om te bepalen welke gegevens naar welke afdeling of persoon moeten worden doorgestuurd. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling Data & Quality om veranderingen en nieuwe assortimenten af te stemmen.

Het is jouw taak ervoor te zorgen dat alle afspraken worden nagekomen en dat productgegevens nauwkeurig en correct in ons systeem worden bijgehouden.

Wat breng je mee?

Jij bent een koele kikker met het volgende profiel:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van het Office pakket (Excel, Outlook en Word);
 • Vaardig in zowel de Nederlandse en Engelse taal;
 • Stressbestendig;
 • Klantvriendelijk en behulpzaam;
 • Gestructureerd met een planmatige aanpak;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie (16-20 uur) binnen een dynamische organisatie;
 • Een dynamische organisatie met informele sfeer en korte lijnen;
 • Het salaris voor deze functie is competitief en wordt gebaseerd op de ervaring en vaardigheden van de kandidaat;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 verlofdagen, pensioenregeling, personeelskorting op ons assortiment en overige;
 • Afhankelijk van jouw ontwikkelingen zijn er groeimogelijkheden;
 • Een gezellige activiteitencommissie, waar we zéker twee keer paar jaar leuke activiteiten organiseren met diverse collega’s;
 • Tevens bieden we de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief heerlijk te lunchen in onze bedrijfskantine.

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom je interesse hebt in deze functie en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Natuurlijk ontvangen we ook graag jouw CV. Je kan dit mailen naar vacatures@servicebest.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!


Contactgegevens

Service Best International
De Schakel 60 
5651 GH Eindhoven

T: + 040 230 2300
E: vacatures@servicebest.com

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal. Al jarenlang is Service Best International marktleider in de Benelux met de ambitie om internationaal, zowel online als offline verder door te groeien als B2B specialist met een uniek one-stop-shopping concept.

Ons bedrijf is klant- en servicegericht, integer, no nonsens, collegiaal, informeel en oplossingsgericht. Om ons professionele team uit te breiden, zijn we op zoek naar jou!